Hoflaan 347, 2321 SX Leiden
06-16725835
info@taxi2pickup.nl

Taxi Leiden

Taxi Leiden

Met de taxi naar Schiphol vanuit Leiden

Taxi2Pickup brengt u voordelig met de taxi naar Schiphol vanuit Leiden. De gunstige ligging van Leiden en de plaatsen en dorpen uit de regio, zorgen ervoor dat Schiphol via de A4 gemakkelijk en snel te bereiken is. Een rit per taxi is dan vaak veel voordeliger dan veel mensen denken. Zo brengen wij u al vanaf €55 vanuit de regio Groot Leiden naar onze nationale luchthaven.

Zakelijk of particulier, vraag naar de mogelijkheden

Of het nu gaat om een zakenreis, of om een vakantie met het hele gezin, Taxi2Pickup staat voor u klaar. Uiteraard kunnen wij andere leden van het reisgezelschap wonende in de regio Groot Leiden onderweg ophalen, zodat u samen aan uw reis kunt beginnen. Wel raden wij u sterk aan om uw taxi van Leiden naar Schiphol minimaal 24 uur van te voren bij ons te bestellen. Dit geldt ook voor vervoer per taxi van de regio Groot Leiden naar de luchthaven van Eindhoven of naar Rotterdam – The Hague airport. Ook voor deze bestemmingen bieden wij u zeer scherpe tarieven aan. Voor vragen of het bespreken van de mogelijkheden nodigen wij u van harte uit om met ons contact op te nemen.

Reserveer uw taxi eenvoudig telefonisch of online

Voor een taxi vanuit Leiden naar Schiphol hanteren we een vaste scherpe ritprijs van €55. U bespaart dus op de kosten en voorkomt een boel stress en sluit bovendien de ellende uit die het gevolg kan zijn van een te late aankomst. Dankzij de modernste navigatie en communicatietechnieken zijn onze chauffeurs namelijk altijd op de hoogte van de actuele situatie op de weg. Onze taxi’s staan 24/7 voor u klaar, zodat u voor uw rit per taxi naar Schiphol vanuit Leiden en omgeving altijd bij ons terecht kunt. Hierbij is het belangrijk dat u uw taxi minimaal 24 uur voor de geplande rit bij ons reserveert. Onze chauffeur haalt u op elk gewenst adres in de regio Groot Leiden op en brengt u in onze luxe en comfortabele taxi naar Schiphol.

Call Now ButtonReserveer nu